De LED presentatieschermen bestaan uit kunststof platen waartussen een ‘Crystal Lightbox’ verwerkt zit. Dit is een vel dat bestaat uit duizenden dots welke het licht verspreiden. Deze verspreiding zorgt voor een egale lichtopbrengst zodat uw A3 zowel in de hoeken als in het midden evengoed verlicht is. De presentaties zijn niet alleen extra opvallend in het donker, maar ook in vol zonlicht.

De montage is zeer eenvoudig. De displays worden aan de bijgeleverde rvs kabels opgehangen. Deze kabels dienen tevens als stroomgeleider. De staalkabels worden aan het plafond bevestigd door middel van bijgeleverde montage stukken. U klikt de kabels op eenvoudige wijze in de montagestukken en schroeft deze met drie schroeven vast. Etalagepresentaties.nl kan vanzelfsprekend ook de montage voor u regelen. Bij levering ontvangt u een uitgebreide montageinstructie.

Alle winkels die een raampresentatie systeem gebruiken kunnen met de LED displays de etalage inrichten. Door de grote lichtopbrengst zijn de etalagepresentaties bijzonder goed geschikt voor bijvoorbeeld makelaars etalages (makelaarsartikelen), etalages van uitzendbureau’s, reisbureau’s, zorgverleners, kappers. De led etalageverlichting is geschikt voor vrijwel elk led-verlicht raampresentatiesysteem.

 Onze Luxe dubbelzijdige LED presentaties zijn goedkoper dan de enkelzijdige Led presentaties van de concurrenten. De aangename verlichting aan de binnenzijde zorgt ook voor compensatie van het deels geblokkeerde daglicht.

A3 displays zijn altijd op voorraad. A4 leveren wij alleen op speciale aanvraag.

Voordelen op een rij:

Opvallend: de LED displays werken als een eye-catcher, vooral in de wintermaanden wanneer het al vroeg donker wordt.
Betaalbaar: hoewel de aanschafprijs van de LED-lamp hoger is, worden deze kosten later goedgemaakt door de besparing op de energienota en de langere levensduur.
Moderne uitstraling: de etalage is bij uitstek het middel om uw bedrijf te presenteren en is het visitekaartje van uw bedrijf. De consument hecht vandaag de dag meer waarde dan ooit aan de uitstraling van uw bedrijf. Klanten beslissen vaak op basis van emotie en gevoel. Etalagesystemen.nl is van mening dat een etalage modern en innoverend dient te zijn en dat de etalage daardoor kracht en succes uitstraalt. Klanten zullen eerder geneigd zijn bij u binnen te stappen dan bij de concurrent.
Laag energiegebruik: Een recent onderzoek van het Lighting Research Center naar het gebruik van LED-technologie voor verlichting in etalages heeft aangetoond dat er 30 tot 50 procent kan worden bezuinigd op energiekosten.
Milieuvriendelijk: de LED-lamp is zeer energiezuinig. Ten opzichte van de gloeilamp is bij 3 LED-lampen de jaarlijkse CO2-uitstoot 120 kg. minder.
Duurzaam: de gemiddelde levensduur van een LED-lamp is 50.000 branduren, terwijl de gemiddelde gloeilamp circa 1.000 branduren heeft.
Geen warmte ontwikkeling: een LED-lamp heeft geen opwarmtijd nodig, zoals bij een spaarlamp of TL-lamp het geval is.

Extra fiscale aftrek: 41,5% extra fiscale aftrek met de Energie-Investeringsaftrek (EIA), Met de EIA kunt u 41,5% van de investeringskosten extra aftrekken van de fiscale winst. De EIA kunt u toepassen naast de ‘gewone’ investeringsaftrek. Meer info hier.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates